Молдова/Румунія Новини Міжмор'я

Міністр МВС Румунії подав у відставку в зв’язку з вбивствами дівчат

Микола Мога оголосив про свою відставку лише через шість днів після призначення на посаду міністра внутрішніх справ Румунії.

Його відставка пов’язана з убивством двох дівчат у місті Каракал, передає point.md

За його словами, він прийняв це рішення у вівторок вранці після обговорення з прем’єр-міністром Віоріка Данчіле.

«Після обговорення, яке я провів з прем’єр-міністром, я вирішив піти з поста міністра внутрішніх справ. Мою відставку з цієї посади слід розглядати як новий початок для міністерства. Всі розслідування триватимуть. Я довіряю чесним і професійним людям з міністерства. Я дякую прем’єр-міністру за її довіру, і ми повинні гарантувати, що такі випадки в майбутньому не відбудуться », – сказав Микола Мога.

Микола Мога був в призначений на посаду міністра внутрішніх справ Румунії 6 днів назад.

Нагадаємо, що в Румунії, в місті Каракал, поліцейські заарештували підозрюваного в організації торгівлі неповнолітніми та згвалтуванні зниклої 15-річної дівчини.

Олександра Мечешану пропала в середу. На наступний день вона тричі зателефонувала за номером “112”. Служба не встановила її місцезнаходження. Тільки через 19 годин поліція повідомила про ймовірного підозрюваноого і прийшла в його будинок з обшуком. Підозрюваним виявився 57-річний Георге Дінке. У нього виявили ємність з людськими останками і прикрасами, які належали Олександрі.

Румунська влада також розслідуює зникнення Луїзи Міхаели Меленка. Дівчину бачили в останній раз в середині квітня в Каракали. Правоохоронці розслідують можливу причетність Дінке до цього епізоду.

Related Posts