Новини Міжмор'я Польща

У Польщі затримали осіб, підозрюваних у незаконному вирощуванні канабісу

Окружна прокуратура в місті Ґливиці, що в південно-західній Польщі, висунула затриманим звинувачення в участі в організованому злочинному угрупованні, незаконному виробництві та торгівлі наркотичними засобами, а також у відмиванні грошей, передає Польське радіо.

Співробітники Центрального слідчого управління поліції та Державної податкової адміністрації розкрили злочинну групу, що займалась виробництвом марихуани.

Шістьох затриманих підозрюють в участі у вирощуванні конопель, з яких можна було б отримати 60 кілограмів наркотиків на суму 1 мільйон злотих.

Польські правоохоронці виявили дві плантації марихуани, на яких росло понад 1100 кущів неволокнистої коноплі. Угруповання виробляло марихуану під виглядом легального природного канабіноїду CBD, який не має наркотичних властивостей. Однак, окрім цього екстракту канабісу, очільник групи також вирощував коноплі, що містять тетрагідроканнабінол (ТГК). Служби встановили, що до висушених легальних квіток конопель затримані за допомогою спеціального обладнання додавали й психотропну речовину.

Окружна прокуратура в місті Ґливиці, що в південно-західній Польщі, висунула затриманим звинувачення в участі в організованому злочинному угрупованні, незаконному виробництві та торгівлі наркотичними засобами, а також у відмиванні грошей. Суд постановив тимчасово заарештувати п’ятьох затриманих.

Related Posts