Антиросійський фронт Грузія/Вірменія Позиція Про Україну

Грузинські активісти спалили фото Путіна

Перед будівлею парламенту Грузії відбулася сутичка через проведення 26-ої Генеральної сесії Міжпарламентської асамблеї православ’я. Громадські активісти прийшли на мітинг з фотографіями президента Російської Федерації Володимира Путіна і привселюдно спалили їх. Про це повідомляє УНН з посиланням на ресурс Грузія.Онлайн.

В такій формі активісти хотіли висловили протест проти участі у сесії президента Міжпарламентської асамблеї Православ’я, депутата Держдуми РФ, члена Комуністичної партії Сергій Гаврилова.

Сесія 26-ої Генеральної Міжпарламентської Асамблеї Православ’я триває в залі пленарних засідань парламенту. В ході заходу президент Міжпарламентської асамблеї православ’я, депутат Держдуми РФ, член Комуністичний партії РФ Сергій Гаврилов звернувся до делегатів з крісла, призначеного для спікера парламенту. Таку поведінку засудили та опротестували члени грузинських партій “Європейська Грузія” і “Національний рух”.

Водночас, український посол в Грузії Ігор Долгов в якості тимчасового протесту покинув Міжпарламентську асамблею православ’я через участь у ній депутата російської Держдуми Сергія Гаврилова.

Related Posts