НАТО Новини Міжмор'я Польща Про Україну

Начальник ГШ Війська Польського: Україна має перемогти, це наша місія, і крапка

Генерал Раймунд Анджейчак застеріг під час Міжнародного безпекового форуму у Геліфаксі, що втрата України поставить польську та європейську безпеку під ще більшу загрозу,передає Польське радіо.

«Україна має перемогти, це наша місія, і крапка», ­– заявив начальник Генерального штабу Війська Польського генерал Раймунд Анджейчак під час Міжнародного безпекового форуму, організованого в канадському Галіфаксі. Про це читаємо на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці.

Повідомляється, що начальник Генерального штабу Війська Польського генерал Раймунд Анджейчак провів зустріч із сенаторами США. Розмова стосувалася загроз глобальній безпеці у найближчій та довгостроковій перспективі, розвитку оборонного альянсу у Східній Європі та необхідності військової підтримки України з боку союзників по НАТО.

«Польща є другим за величиною донором військової техніки для України. Ми закликаємо всі країни підтримувати Україну постачанням військової техніки, навчанням та гуманітарною допомогою. Ми повинні підтримувати Україну в боротьбі з росією. Якщо ми втратимо Україну, то польська та європейська безпека буде під загрозою ще більше», – наголосив начальник Генерального штабу Війська Польського генерал Раймунд Анджейчак в рамках Міжнародного безпекового форуму в Галіфаксі 20 листопада 2022 року.

Related Posts