Інші Польща

Візит президента США до Польщі матиме велике симолічне значення

За словами депутатки партії «Право і Справедливість» Йоанни Ліхоцької, візит президента США Джо Байдена зможе мобілізувати інші країни у наданні Укранїі допомоги, передає Польське радіо.

Депутатка партії «Право і Справедливість» Йоанна Ліхоцька в ефірі Першого каналу Польського радіо заявила, що візит президента США до Польщі матиме велике символічне значення. Білий дім анонсував, що президент США Джо Байден прибуде до Польщі 20-22 лютого, якраз напередодні першої річниці початку (повномасштабної- ред.) війни в Україні.

Йоанна Ліхоцька підкреслила важливість цієї війни для всього континенту. За її словами, владімір путін не має наміру зупинятися, тому українці також борються і за польську свободу.

«Візит президента Байдена матиме величезне символічне значення, адже тут буде представник найсильнішої держави Заходу, який, я сподіваюся, скаже: я цього не дозволяю. Ми не допускаємо цієї варварської війни, яку ведуть москалі. Ми їх зупинимо. Росія програє. Цього я очікую від цього візиту, і я очікую, що він також мобілізує інші країни, які досі так неохоче підтримували Україну, щоб надати реальну, сильну допомогу, тому що вирішується доля нашого континенту», – сказала Йоанна Ліхоцька. 

За словами політикині, уряд Польщі здійснює багато заходів у сфері озброєння армії, а також дипломатичні дії та допомогу в озброєнні, щоб Україна мала шанс перемогти.

Related Posts