Інші Новини Міжмор'я Польща

Анджей Дуда завершує свій візит на Близький Схід

Останнім пунктом польського лідера є зустріч із шейхом Дубая Мохаммедом бін Рашидом Аль-Мактумом. Однією з тем, яку обговорюватимуть політики, буде криза безпеки у східному регіоні Європи, пов’язана з війною в Україні, передає Польське радіо.

Президент Польщі Анджей Дуда завершує свій візит на Близький Схід. Останнім пунктом польського лідера є зустріч із віце-президентом, прем’єр-міністром Об’єднаних Арабських Еміратів, шейхом Дубая Мохаммедом бін Рашидом Аль-Мактумом.

У вівторок, 7 березня, Анджей Дуда провів політичні консультації з найважливішим лідером королівської родини Об’єднаних Арабських Еміратів, президентом Мухаммедом бін Заїдом Аль-Нахайяном:

Вчорашні політичні консультації з лідером Мухаммедом бін Заїдом Аль-Нахайяном, шейхом Абу-Дабі, принесли відчутні результати. Підписано два меморандуми про співпрацю. Один стосується інвестицій в ІТ-індустрію та цифровізацію. Другий описує питання співробітництва у сфері енергетики – йдеться, зокрема, про відновлювані джерела енергії. Останнім пунктом перебування президента Анджея Дуди на Близькому Сході є зустріч із шейхом Дубая Мохаммедом бін Рашидом Аль-Мактумом.

«Дубай є символом сучасного технологічного розвитку. Зрештою лідер Дубая вважається, – і всі це знають, – ідеальним візіонером, який створив Дубай як центр найсучасніших технологій, що значною мірою базується на відновлюваній енергії, тому ми також будемо про це говорити», – зазначив Анджей Дуда перед своїм візитом до Дубая.

Однією з тем, яку обговорюватимуть політики, буде криза безпеки у східному регіоні Європи, пов’язана з війною в Україні.

Related Posts