Новини Міжмор'я Польща Про Україну

«Зараз Польща є найбільшим економічним партнером України»

На цьому наголосив польський лідер Анджей Дуда. Політик також зазначив, що він має надію на те, що незабаром Україна стане частиною Європейського Союзу, передає Польське радіо.

Президент Республіки Польщі Анджей Дуда сподівається, що в майбутньому Україна стане членом Європейського Союзу. Нагадаємо, що у середу, 5 квітня, український лідер здійснює перший візит до Польщі після початку повномасштабного російського вторгнення. Після завершення двосторонніх переговорів у Президентському палаці відбулася зустріч делегацій обох країн на чолі з президентами.

Як зазначив Анджей Дуда, між Польщею та Україною здійснюється великий товарообіг.

«Зараз Польща є найбільшим економічним партнером України. Дані чітко показують, що найбільша міжнародна торгівля відбувається між Польщею та Україною. Це пов’язано з нинішньою ситуацією та загальною зміною того, що східний напрямок для України є абсолютно закритим. Я переконаний у тому, що ця тенденція триматиметься й надалі, що Україна співпрацюватиме із Заходом як частина Спільноти, як частина Заходу, як частина Європейського Союзу», — наголосив польський лідер.

Related Posts