Новини Міжмор'я Польща Про Україну

У Варшаві відкрили Центр підготовки до НМТ

Радник посольства України в Польщі Віталій Білий взяв участь у відкритті Центру підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) «МрійДій» у Варшаві, який безкоштовно надаватиме українським учням у Польщі необхідні ресурси та підтримку для впевненого складання тесту.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку у Фейсбуці посольства України у Польщі. 

Як зазначається, центр розпочав свою діяльність завдяки зусиллям Освітнього кластеру MriyDiy у Польщі у співпраці з Освітнім центром “Школа “Материнка” ім. Д.Павличка у Варшаві”.

Відтепер 120 українських старшокласників розпочнуть підготовку до Національного мультипредметного тесту на базі Центру у Варшаві.

«Такі ініціативи дуже важливі. Ми раді, що українське суспільство об’єднується за кордоном, тримає зв’язок з Україною і підтримує освіту українських дітей. Діти – це наше майбутнє і освіта – це найкраща інвестиція, яку ми можемо робити зараз. Хочемо побажати дітям і всім учасникам проєкту успішних результатів», – підсумував радник росольства Віталій Білий.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила правила вступу у виші у 2024 році. Також у 2024 році не будуть проводити ДПА у 4, 9 та 11 класах. Натомість для випускників початкової школи проведуть пілотне ДПА.

Related Posts