Новини Міжмор'я Польща Про Україну

У Варшаві проходить конференція, присвячена відбудові України

У Варшавському інституті підприємництва проходить конференція під назвою «Відбудова України: бачення органів державної влади, можливості та виклики для бізнесу», передає Польське радіо.

Відбудова України після війни буде величезною працею. Оцінки витрат дуже різняться – говорять навіть про трильйон доларів.

Варшавський інститут підприємництва організував чергову конференцію на цю тему, вона називається «Відбудова України: бачення органів державної влади, можливості та виклики для бізнесу».

Керівник Управління міжнародної політики, заступник державного секретаря в Канцелярії президента Мєшко Павлак зазначив, що Польща послідовно допомагає Україні від початку війни в Україні.

«На мою думку, Польща, зважаючи і на допомогу, яку ми надали, але також на наше географічне положення, може і мусить відіграти важливу, або ж навіть – ключову – роль у цих процесах. Коли йдеться про географічне розташування, не можна не згадати про транспортні коридори, які пролягають через Польщу, а також логістичні об’єкти і енергетичну структуру», – підкреслив посадовець.

Сьогодні минає 653-й день російської агресії проти України.

Related Posts