Польща Про Україну Співробітництво

Міністри оборони Польщі та України обговорили безпеку в регіону та підтримку для Києва

У п’ятницю Владислав Косіняк-Камиш та Рустем Умєров провели розмову на тему безпекової ситуації, підтримки для України, а також нещодавнього інциденту у повітряному просторі Польщі, передає Порльське радіо.

Безпека в регіоні, підтримка України та нещодавній інцидент у повітряному просторі Польщі біля кордону з Україною. Такими були теми п’ятничної розмови віце-прем’єр-міністра та очільника Міністерства національної оборони Польщі Владислава Косіняка-Камиша та міністра оборони України Рустема Умєрова, повідомили в п’ятницю в польському оборонному відомстві на платформі X.

Минулої п’ятниці вранці під час масованого ракетного обстрілу України росією невпізнаний повітряний об’єкт порушив польський повітряний простір і за мить, за словами польських військових, його покинув. У повідомленні військових вказувалося, що це, швидше за все, одна з ракет, випущених російськими військами.

У Люблінському воєводстві проводився наземний пошук можливих елементів об’єкта, який порушив повітряний простір Польщі. У суботу 10-е оперативне командування видів Збройних Сил (DORSZ) оголосило, що о 15-ій годині перевірку відведеної території завершено.

Related Posts