Інші Новини Міжмор'я Польща

Очільник Мін’юсту Польщі візьме участь у зустрічі міністрів юстиції країн ЄС

За словами Адама Боднара, він прагне обговорити майбутнє законодавства Євросоюзу у сфері юстиції разом із міністрами інших держав-членів, а також представити польську законодавчу перспективу, передає Польське радіо.

У п’ятницю, 26 січня, в Брюсселі зустрінуться міністри юстиції країн-членів ЄС. Після тривалої перерви у зустрічі візьме участь очільник Мін’юсту Польщі. Адам Бондар прибув до бельгійської столиці напередодні, 25 січня. За словами посадовця, його попердник – міністр Збіґнєв Зьобро – не брав участі у цих зустрічах.

«Тому протягом восьми років Польща була представлена ​​лише на рівні заступників держсекретарів, заступників міністрів або держсекретарів. Ось чому для мене важливо обговорити майбутнє законодавства Європейського Союзу у сфері юстиції разом із міністрами інших держав-членів, а також представити польську законодавчу перспективу», — заявив Адам Бондар.

У четвер у Брюсселі відбулася зустріч голови польського Міністерства юстиції з представниками Єврокомісії. Посадовець обговорив можливість розблокування коштів із Національного плану відбудови з віце-очільницею Єврокомісії Вірою Юровою та комісаром, відповідальним за юстицію Дідьє Рейндерсом.

«Гадаю, все рухається у правильному напрямку», — сказав міністр Боднар після зустрічей.

Related Posts