Грузія/Вірменія НАТО Новини Міжмор'я Позиція Співробітництво

МЗС Грузії анонсує серйозну активність в питанні інтеграції в НАТО

У цьому році у нас будуть серйозна активність в напрямку інтеграції в НАТО, ми чекаємо візиту генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга до Грузії, – про це після спільного засідання державних комісій з інтеграції в ЄС і НАТО заявив міністр закордонних справ Грузії Давид Залкаліані.

За його словами, на зустрічі оцінили результати минулого року та обговорили плани на цей рік, передає Грузія online.

«Слід зазначити, що в цьому році у нас буде досить серйозна активність в цьому напрямку. Ми чекаємо візиту генерального секретаря НАТО до Грузії. Заплановано засідання Військового комітету НАТО в Грузії, а також навчання під егідою НАТО. Цей напрямок визнано нашими партнерами по НАТО, що було виражено на саміті в Брюсселі, де зазначається, що у Грузії є відчутний результат з точки зору використання всіх практичних інструментів, спрямованих на досягнення кінцевої мети – членства », – заявив Давид Залкаліані.

Також, за словами міністра, на зустрічі розмова торкнулася щорічної національної програми, яка є одним з важливих практичних інструментів, і яку грузинська делегація представить на засіданні Військового комітету.

Related Posts