Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я

Гібридна війна, яку веде Росія в Грузії, і їх сприяння деструктивним політичним силам – звіт МДБ в парламенті

Гібридна війна, яку веде Росія в Грузії, і їх сприяння деструктивним політичним силам – Служба державної безпеки Грузії знайомить парламент зі спеціальним звітом про виклики, які існують перед країною, передає “Грузія online”.

У звіті СДБ, частина якого є публічним, зафіксовано, що серед викликів країни є окуповані території Грузії, і деструктивні дії з російського боку. А також до звіту потрапило сприяння внутрішнім заворушенням конкретними групами, і використання для цього деструктивних політичних сил, в тому числі медіа засобів, розмова йде про фальшиві новини.

Опозиція висунула СДБ конкретні претензії, і нагадала, що в останні роки ця служба займається саме виконанням політичних замовлень правлячої команди, а не безпекою країни.

Критика опонентів неприйнятна для першого заступника начальника Служби державної безпеки Григола Лілуашвілі. За його словами, опозиція не має доступу на повну інформацію в зв’язку з різними справами, і не може говорити про те, яку роботу проводить Служба державної безпеки, і виявила чи ні будь-якого агента.

“Опозиція не знає, кого ми виявили, а кого ні, яку роботу ми проводимо. Цей звіт є відкритим і публічним. Інформація такого роду не могла потрапити в публічний звіт. СДБ завжди звинувачують, але фактів ніколи немає” – заявив Лілуашвілі.

Заступник начальника Служби державної безпеки не відповів на питання, хто мається на увазі під деструктивними політичними силами, яким сприяє Росія в Грузії.

“Будь-яка політична сила, хто безпідставно критикує правоохоронне відомство, в тому числі Службу державної безпеки” – заявив Григол Лілуашвілі.

Related Posts