Новини Міжмор'я Польща

Лідер ПіС переконує, що Анджея Дуду треба обрати на другий термін

Політики правлячої партії у рамках сімейних пікніків відвідують різні регіони Польщі та зустрічаються з виборцями , передає Польське радіо.

Лідер правлячої партії Право і справедливість Ярослав Качинський переконує, що Анджей Дуда – чудовий президент, і його треба обирати на наступний термін. Під час промови на одному з пікніків партії ПіС Ярослав Качинський наголошував, що держава має зобов’язання перед своїми громадянами і має великі можливості робити всілякі добрі справи:

«Я запевняю вас, що ця політика триватиме, але якщо ми маємо так діяти, нам потрібна ваша підтримка, бо тільки разом можемо тривати. У нас чудовий президент, але його треба обрати на наступний термін», – вказував Качинський.

Лідер ПіС також підкреслював, що Польща займає чільне місце у розвитку:

«Разом можна змінити Польщу ще більше і на ще кращу. Ми можемо швидко йти вперед. Ми можемо показати, що Польща – це народ, який лідирує на лише в Європі, але й у світі. Нині, коли говорити про темпи розвитку країни, ми займаємо четверте місце, і це нам треба зберегти», – наголошував лідер правлячої партії.

Під час сімейних пікніків політики Права і справедливості відвідують різні регіони Польщі, де зустрічаються зі своїми виборцями.     

Related Posts