Аналітика Новини Міжмор'я Про Україну США

Дональд Трамп про Україну і Байдена

Президент США вкотре заявив, що у взаєминах з Україною він не зробив нічого поганого

Президент Дональд Трамп заявив, що процедура імпічменту, розпочата в Конгресі, безпідставна, і в черговий раз запевнив, що у взаєминах з Україною він не зробив нічого поганого. Президент США сказав, що треба переглянути дії колишнього віцепрезидента Джо Байдена та його сина, передає “Польське радіо”.

Перед вильотом гелікоптера «Marine One» до Південної Кароліни Дональд Трамп відповідав на запитання журналістів. Він розкритикував розслідування в Палаті представників, яке може привести до імпічменту.

На його думку, демократи не можуть погодитися з його успіхами, тому намагаються усунути його з посади. Дональд Трамп висловив переконання, що працевлаштування Гантера Байдена українською компанією було спрямовано на те, щоб впливати на його батька, який тоді був віце-президентом США. Президент США додав, що замість імпічменту демократам слід подбати про вирішення реальних проблем. «У демократів немає часу працювати. Вони повинні займатися економікою, знижувати ціну на ліки. Але вони не мають на це часу», – наголошував Дональд Трамп.

Президент США заперечив, що надання військової допомоги Україні обумовив започаткуванням розслідування щодо сім’ї Байденів. Чиновникам, які дають подібні свідчення в Конгресі, Трамп закинув, що вони належать до групи під назвою «Never Trump» тобто членів адміністрації, які намагаються торпедувати його президентство.

Related Posts