Балтія Новини Міжмор'я

Уряд Литви до 26 березня продовжив можливість транзиту для іноземців

Литовський уряд до 26 березня продовжив можливість транзитного проїзду через свою територію гуманітарними коридорами іноземцям, що повертаються до своїх країн

Уряд Литви до 26 березня продовжив можливість транзиту для іноземців. З 16 березня кордони Литви закриті внаслідок епідемії коронавірусу,предає Польське радіо.

Через територію Литви можна буде проїхати «після сформування групи людей або транспортних засобів та забезпечення для цієї групи охорони з моменту в’їзду на територію Литви до виїзду з неї», – сказала після недільного засідання уряду міністер внутрішніх справ Ріта Тамашунєне.

Варто зазначити, що Литва вдруге продовжує можливість проїзду через свою територію під час карантину. Згідно з попередніми домовленостями, іноземці, які планували повернутися до своїх країн транзитом через Литву, мали на це час до 19 березня. Згодом цей термін було продовжено до 23 березня.

З метою запобігання розповсюдженню коронавірусу Литва 16 березня ввела карантин і закрила свої кордони для іноземців. Кількість заражених у цій країні в неділю, 22 березня, зросла 131 особу. В суботу, 21 березня, Литва повідомила про перший і єдиний смертельний випадок.

Related Posts