Новини Міжмор'я Польща

Владислав Косіняк-Камиш: Екологічні польські продукти – це наш національний скарб

Кандидат на президента Польщі від Польської селянської партії представив свою пропозицію для польського села, передає Польське радіо. 

Кандидат на президента Польщі від Польської селянської партії наголосив на необхідності надавати допомогу польським фермерам. Владислав Косіняк-Камиш, зокрема, обіцяє скасувати податок ПДВ на харчові продукти, а також розширити ринки збуту польських продуктів:

«Як президент Польщі, всюди, куди я поїду, буду популяризувати польські молочні підприємства, польські сади і найкращі у світі яблука, високої якості м’ясо, усі сільськогосподарські продукти, виготовлені у Польщі. Одним словом, польська харчова продукція буде символом мого президентства. Я намагатимусь відкрити нові ринки збуту для польської продукції, адже це – шанс для розвитку польського села у всіх регіонах Польщі».

Владислав Косіняк-Камиш відвідав село Хщонщевек в Лудському воєводстві, де представив свою пропозицію для польського села – програму ретенції води, створення спільного фонду стабілізації сільськогоподарських доходів, а також загальне страхування від наслідків стихійних лих.

Related Posts