Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я

Грузія продовжила заборону на відновлення регулярних авіарейсів до вересня

За інформацією грузинського агентства цивільної авіації, Грузія продовжила заборону на відновлення регулярного міжнародного авіасполучення до вересня. 

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Грузия Online.

Зазначається, що в рамках запобігання поширення коронавірусу обмеження буде діяти до 31 серпня.

Грузія з березня припинила регулярне авіасполучення з усіма країнами. Уряд Грузії спочатку пообіцяв почати прийом міжнародних мандрівників з 1 липня, проте потім було заявлено, що через складну епідеміологічну ситуацію в світі відкриття регулярних міжнародних польотів відкладається до 1 серпня. Тепер цей термін продовжений ще на місяць.

Обмеження на польоти не торкнуться тільки трьох напрямків – в серпні в Тбілісі можна буде прилетіти з Парижа, Мюнхена і Риги, також пасажири зможуть вирушити в ці міста зі столиці Грузії.

Міністр економіки Грузії Натія Турнаво повідомила, що уряд відмовився видати дозвіл на польоти в серпні двом авіакомпаніям-лоукостерам – Wizzair і Ryanair, які пропонували рейси відразу за 10 напрямками.

Як повідомлялося, Грузія хоче відкрити кордони для іноземних громадян, які планують жити в країні щонайменш 6 місяців, за спеціальною програмою.

Related Posts