Новини Міжмор'я Польща

Речник польського уряду: Зміни в уряді – від наступного тижня

Пйотр Мюллер теж сказав, що все вказує на те, що голова керівної партії Право і справедливість Ярослав Качинський увійде у склад уряду, передає Польське радіо. 

У понеділок відбудеться зустріч керівництва партії Право і справедливість. За словами речника польського уряду Пйотра Мюллера, темою розмов буде графік проведення змін в польському уряді:

«Так, як ми говорили з початку, на зламі вересня і жовтня відбудуться зміни в уряді, буде зменшено кількість міністерств, буде теж змінено деяких міністрів. На ці зустрічі в понеділок саме ці питання буде порушено».

Пйотр Мюллер теж сказав, що все вказує на те, що Ярослав Качинський увійде у склад уряду і матиме ранг віцеміністра:

«Ми цьому дуже раді, тому що це зміцнить діяльність уряду. Буде теж створено спеціальний комітет щодо одної з найважливіших галузей. Але рішення у цій справі прийматимуть лідер партії та прем’єр-міністр. Тож ми чекаємо на ці рішення».

Нагадаємо, у суботу лідери Права і справедливості, Порозуміння та Солідарної Польщі підписали коаліційний договір. За словами лідера Порозуміння Ярослава Ґовіна, його політична сила буде відповідати в уряді за економічні питання.

Related Posts