Новини Міжмор'я Польща

Польський євродепутат вважає, що Польща продемонструвала рішучість на засіданні ОБСЄ

В ефірі Польського радіо 24 Боґдан Жоньца наголосив, що саміт ОБСЄ в Лодзі увійде в історію як приклад послідовності у боротьбі з варварством, передає Польське радіо.

Євродепутат від партії «Право і справедливість» Боґдан Жоньца заявив, що Польща продемонструвала рішучість у діях на засіданні Ради міністрів ОБСЄ. В ефірі Польського радіо 24 євродепутат наголосив, що саміт ОБСЄ в Лодзі увійде в історію як приклад послідовності у боротьбі з варварством:

«Ми продемонстрували свою послідовність у діях на міжнародній арені, тому що ОБСЄ є дуже важливою організацією, в якій є і хочуть бути росіяни. Вони також хотіли бути на цій конференції у Лодзі, але не отримали запрошення. Дуже добре. Пан міністр закордонних справ добре виконує свою роботу. Ми послідовно боремося з російським варварством на всіх рівнях, в тому числі на рівні конференцій. Це те, з чим світ і Європа мали проблеми, бо вони просили й запрошували путіна».

2 грудня — другий і останній день засідання Ради міністрів ОБСЄ в Лодзі. Цього року роботу організації очолила Польща. Підсумки цього головування є однією з головних тем переговорів міністрів закордонних справ і дипломатів майже 60 країн світу. Зустріч завершиться передачею головування в ОБСЄ Північній Македонії.

Related Posts