Новини Міжмор'я Польща Про Україну Співробітництво

У Польському радіо – фінал благодійної акції «Ялинки Єдинки»

Половину зібраних коштів фонд «Попри все» призначить на потреби біженців з України – хворих та осіб з інвалідністю

На Першому каналі Польського радіо триває благодійна акція «Ялинки Єдинки». В її межах у суботу, 10 грудня, відбувається аукціон 20 малюнків, нагороджених у конкурсі малювання для дітей та молоді, та 12 мистецьких робіт підопічних Фонду Анни Димної «Попри все» («Mimo Wszystko»). Саме на потреби цього фонду будуть призначені зібрані кошти, передає “Польське радіо”.

Одна з ведучих аукціону, журналістка Аґнєшка Куніковська звернула увагу, що акція «Ялинки Єдинки» поєднує в собі радість творити та радість допомагати. «У нинішні часи лозунг „допомога” набуває ще більшої цінності, ніж звичайно. Я думаю, дуже-дуже-дуже важливим є те, що допомагаємо саме тепер. Звісно, усвідомлюючи, що часи нелегкі, що ваші гаманці також тонші, ніж зазвичай, але ми віримо у ваші великі серця. Ви щороку доводите, що вас наче несе радість допомагати, і суми, які ми збираємо, справді вражають», – сказала Аґнєшка Куніковська.

Акція Ялинки Єдинки» відбувається вже 21-й раз. Фонд Анни Димної «Попри все» призначить частину зібраних коштів на створення центру відпочинку біля Балтійського моря.

Половина коштів буде призначена на потреби біженців з України – хворих та осіб з  інвалідністю, якими опікується фонд «Попри все».

Від свого створення 2003 року Фонд Анни Димної «Попри все» підтримав лікування, реабілітацію та навчання понад 35 тисяч осіб у всій Польщі. Він також обслуговує та утримує два терапевтично-реабілітаційні центри.

Підсумки акції «Ялинки Єдинки» підіб’ють під час урочистого концерту 27 грудня.

Related Posts