Інші Новини Міжмор'я Польща

Президент Анджей Дуда зустрівся з прем’єр-міністеркою Італії 

У понеділок увечері, 20 лютого, в президентському палаці Анджей Дуда зустрівся з прем’єр-міністеркою Італійської Республіки Джорджією Мелоні. Того ж дня вдень очільниця італійського уряду мала зустріч з прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравєцьким, передає Польське радіо.

У понеділок увечері, 20 лютого, в президентському палаці Анджей Дуда зустрівся з прем’єр-міністеркою Італійської Республіки Джорджією Мелоні.
Того ж дня вдень очільниця італійського уряду мала зустріч з прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравєцьким.
Це перший візит Джорджії Мелоні до Польщі відтоді, як вона очолила правоцентристський уряд після перемоги на виборах у жовтні минулого року.
Після візиту в Польщу Мелоні збирається поїхати в Україну. За кілька тижнів до цього прем’єр-міністерка Італії оголосила, що поїде до Києва до першої річниці нападу Росії на Україну. За неофіційною інформацією, її очікують у столиці України 21 лютого.
Кореспонденти італійських ЗМІ повідомляють, що також намагаються організувати зустріч Джорджії Мелоні з президентом США Джо Байденом, який прибуде до Варшави після неоголошеного візиту в Україну. Італійський уряд не спростував ці припущення, — зазначають газети.

Related Posts