Війна

“Цілі уражено. Триває дорозвідка”: ГУР за підтримки фонду “Повернись Живим” успішно атакували кілька об’єктів в Орлі та Курську

Безпілотники атакували нафтобазу та енергетичне підприємство в місті Орел Орловської області Росії, а також цілі під Курськом в районі міжнародного аеропорту імені Гуревича..

За даними джерел в спецслужбах, за атакою стоїть Головне управління розвідки Міністерства оборони України: “Це операція ГУР за сприяння Мінцифри та фонду “Повернись Живим””.

Перший безпілотник успішно атакував нафтобазу “Орелнефтепродукт” в Орловській області росії. Попри заяви російських пропагандистів про “порожні резервуари”, над місцем прильоту здійнявся чорний дим.

Другий безпілотник атакував “Ореленерго” на південному заході міста. Внаслідок удару почалася пожежа, вогонь локалізували. Губернатор Орловської області Андрій Кличков заявив про трьох постраждалих внаслідок атаки. Усі вони нібито перебувають у стані середньої тяжкості, їм надають медичну допомогу. Двоє від госпіталізації відмовилися.

Також губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив про атаку дронів на регіон. Зокрема, у небі над Курськом нібито збили три БПЛА, що прямували в район міжнародного аеропорту імені Гуревича.

Related Posts