Антиросійський фронт Новини Міжмор'я

Естонія продовжує планувати будівництво лінії оборони на кордоні з Росією

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур застеріг, що заявам путіна не можна довіряти, і нагадав, що за кілька днів до вторгнення в Україну він також запевняв, що росія не збирається нападати на неї. Так він прокоментував заяву путіна про те, що він не має наміру нападати на Польщу та країни Балтії, передає Польське радіо.

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур запевняє, що його країна надалі має намір будувати лінію оборони на кордоні з росією. Таким чином він прокоментував заяву путіна про те, що він не має наміру нападати на Польщу та країни Балтії. Про це очільник Міноборони Естонії заявив в інтерв’ю німецьким ЗМІ. У понеділок його процитував, серед іншого, литовський портал LRT.

Ханно Певкур попереджає, що заявам владіміра путіна не можна довіряти, і нагадує, що за кілька днів до вторгнення в Україну він також запевняв, що росія не збирається нападати. «Ми не змінимо своїх планів тільки тому, що путін дав інтерв’ю журналісту. Чи вірите Ви йому після того, що він сказав і як він поводився протягом багатьох років?» – риторично запитав міністр оборони Естонії. Він також підкреслив, що Таллінн підвищує свою готовність і підкреслив, що це повинні робити всі.

Місяць тому Литва, Латвія та Естонія підписали угоду про будівництво мережі бункерів на кордоні з росією та Білоруссю. Вони мають створити так звану Балтійську лінію оборони.

У так званому інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону путін заявив, що Москва не зацікавлена ​​у вторгненні «в Польщу, Латвію чи кудись ще».

Related Posts