Новини Міжмор'я Польща

У Польщі відомо уже про сімох загиблих внаслідок стихійного лиха

Кількість жертв не змінилася з учорашнього дня, передає Польське радіо.

Поліція повідомляє про сімох загиблих у зв’язку з повінню на півдні Польщі. Під час засідання кризового штабу у Вроцлаві заступник начальника поліції, суперінтендант Роман Кустер сказав, що кількість жертв не змінилася з учорашнього дня.

Раніше були розбіжності щодо кількості загиблих. Вони можуть бути наслідком труднощів у встановленні причин смерті знайдених людей.
Заступник начальника зазначив, що інформації про зниклих у поліції немає. Поліція зафіксувала два випадки, пов’язані з мародерами.

Прем’єр-міністр Туск під час кризової зустрічі у Вроцлаві розповів про справу 100 осіб, які, ймовірно, зникли безвісти. Рафал Коханчик з головного управління поліції, посилаючись на повідомлення ЗМІ про сотню зниклих безвісти людей, запевнив, що правоохоронці такої інформації не мають.

За його словами, з Головного управління поліції направлено спеціальний пошуковий підрозділ, який може негайно розпочати роботу.

«На цей момент ми не маємо жодної інформації про зникнення будь-якої особи в Нижньосілезькому воєводстві, не кажучи вже про цю кількість», — підкреслив офіцер.

Прем’єр-міністр Дональд Туск попросив  про публічне роз’яснення цього питання.

Related Posts