Грузія/Вірменія

Грузія на четвертому місці в списку десяти кращих туристичних напрямків 2019 роки від The Telegraph

Грузія зайняла четверте місце у списку десяти кращих туристичних напрямків 2019 року, складеному британським виданням The Telegraph.

У статті зазначено, що в 2018 році Грузія прийняла рекордну кількість іноземних гостей – понад вісім мільйонів візитерів, передає Грузія Online.

“Грузія – одне з найкрасивіших місць в світі. Відома високими горами, найстаршими монастирями, гостинним народом, Грузія є батьківщиною вина, де можна йти по туристичним стежками і насолоджуватися”, – пише The Telegraph.

Видання відзначає, що в Грузії збільшився і потік туристів з Великобританії. У зв’язку з цим не останню роль зіграли прямі авіарейси Лондон – Кутаїсі, які виконує низькобюджетна авіакомпанія Wizz Air.

До першої трійки списку The Telegraph потрапили Узбекистан, Еритрея, США. За нею йдуть Грузія, Болгарія, Фарерські острови, Ліхтенштейн, Україна, Румунія і Португалія.

Сфера туризму динамічно розвивається в Грузії. У 2018 року країна прийняла понад 8,6 мільйона міжнародних візитерів, що майже на 10% більше в порівнянні з 2017 роком.

Related Posts