Молдова/Румунія Новини Міжмор'я Позиція

Блок ACUM відмовився від коаліції з ПСРМ

Виборчий блок “ACUM” відмовився від попередніх переговорів з ПСРМ по формуванню парламентської коаліції. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив співголова формування Андрій Нестасе.

«Ми, у виборчому блоці” ACUM “, уклали єдине партнерство з громадянами Республіки Молдова. Я підписав публічне зобов’язання. Ми неодноразово повторювали, що ми не такі, як вони, ми поважаємо дане нами слово і зобов’язання, – заявив Нестасе, передає point.md.

У той же час він підкреслив, що блок “ACUM” не має наміру вступати в цю небезпечну гру: “Якщо ми підемо на це, то безумовно розчаруємо людей”.

У свою чергу, інший співголова “ACUM” Майя Санду заявила, що депутати виборчого блоку отримали голоси громадян, щоб звільнити державу від олігархів.

“Ми підтверджуємо наше зобов’язання не вступати в альянси з ДПМ, ПСРМ і партією” Шор “. Ми пропонуємо терміново прийняти ряд законів, спрямованих на звільнення держави від контролю Плахотнюка”, – підкреслила Санду, додавши, що представники “ACUM” не підуть на зустріч з соціалістами.

Related Posts