Новини Міжмор'я Про Україну США

На Банковій спростували фейк про дату ймовірної зустрічі Зеленського з Трампом

У прес-службі президента України назвали фейком інформацію про дату ймовірної зустрічі Володимира Зеленського з Президентом США Дональдом Трампом, озвучену Борисом Тизенгаузеном, передає “Укрінформ”.

“Третього червня деякі ЗМІ почали поширювати інтерв’ю з Борисом Тизенгаузеном, представляючи його як позаштатного радника президента України Володимира Зеленського. У матеріалі йшлося про ймовірну дату зустрічі гаранта з президентом США Дональдом Трампом. З огляду на це, звертаємо увагу української спільноти та журналістів – Борис Тизенгаузен не є ані штатним, ані позаштатним членом команди Володимира Зеленського, тож просимо ставитися до поширеної інформації як до фейкової”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі глави держави нагадали, що повідомлення про всі кадрові призначення оперативно з’являються й будуть з’являтися на офіційному сайті президента.

У понеділок, 3 червня, в ефірі Радіо Свобода Борис Тизенгаузен, який був представлений як позаштатний радник президента України, заявив, що Трамп і Зеленський можуть зустрітися після червневого саміту “Групи двадцяти”.

Related Posts