Антиросійський фронт Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я

У Тбілісі в суботу учасники протесту вийдуть на «Марш свободи»

Мітингувальники в Тбілісі на десятий день протестів, 29 червня, проведуть «Марш свободи».

Про це повідомив один з модераторів акції Шота Дігмелашвілі, передає “Укрінформ”.

“У суботу буде десятий день, як ми стоїмо тут, виходимо зі своїх будинків, виходимо з публічних структур, виходимо з поліції, приїжджаємо зі своїх районів – виходить вся Грузія. З площі Республіки всім грузинським громадянським суспільством ми посприяємо і підемо до свободи “, – сказав він.

У четвер же учасники акції зібрались на проспекті Руставелі та звідти попрямували до бізнес-центру і резиденції мільярдера і лідера керівної партії «Грузинська мрія» Бідзіна Іванішвілі.

Як повідомлялося, в Тбілісі 20 червня почалися протести після того, як депутат Держдуми Росії Сергій Гаврилов спробував вести засідання Міжпарламентської асамблеї православ’я, сидячи в кріслі спікера грузинського парламенту. Перед приїздом в Тбілісі Гаврилов заявив, що вважає незворотним визнання Росією як незалежних держав сепаратистських регіонів Грузії – Абхазії і Південної Осетії.

21 червня президент РФ Путін заборонив авіакомпаніям Росії перевозити громадян до Грузії починаючи з 8 липня. Грузинським авіаперевізникам також заборонять літати в Росію з цього дня.

Related Posts