Аналітика Грузія/Вірменія Експертна думка Новини Міжмор'я Про Україну

Посол України про Саакашвілі: Чому ви перебільшуєте роль одного окремого громадянина?

Чому ви перебільшуєте роль одного окремого громадянина? – заявив надзвичайний і повноважний посол України в Грузії Ігор Долгов, кажучи про колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі.

На питання про те, чи можуть відносини між Міхеілом Саакашвілі і владою Грузії відбитися на відносинах між Україною і Грузією, український посол заявив, що Саакашвілі – це один окремий громадянин, повідомляє Грузія Online.

«Він є громадянином України, бере участь в українській політиці. Його партія не брала участі у виборах, оскільки це рішення в останній момент прийняв лідер партії, Саакашвілі. Зараз його партія не користується великою підтримкою суспільства, так що він продовжить політичну діяльність в Україні. На питання, наскільки значимо або як може вплинути, моя відповідь проста – в Україні 42 мільйони жителів, а він один з них, а в Грузії менше 4 мільйонів жителів, і він і тут був одним з них. Чому ви перебільшуєте роль одного окремого громадянина? Грузини й українці дуже розумні, щоб розуміти, що є справжні цінності і справжня політика. Так що, ми можемо сподіватися на це », – заявив Долгов« IPN ».

Related Posts