Новини Міжмор'я Польща

У Вроцлаві тривають допити затриманих після понеділкової маніфестації

В понеділок увечері, після того, як представник мерії скасував дозвіл на проведення маніфестації націоналістів, вони не підпорядкувалися цьому рішенню. У бік поліції полетіли запалені димові шашки, пляшки й каміння

Прокуратура Вроцлав-Середмістя розпочала допити затриманих під час заворушень, що сталися в понеділок у ході перерваної маніфестації націоналістів. Поліція затримала 14 найбільш агресивних учасників події. Детальніше розповідає Беата Маковська з Радіо-Вроцлав:

«Затримані хулігани напевно почують звинувачення в участі у нелегальному зібранні. Однак, не виключено, що слідчі мають в своєму розпорядженні матеріали, котрі дозволять висунути їм серйозніші звинувачення, як, наприклад, у зневазі та активному нападі на працівників поліції. Тоді їм загрожуватиме до трьох років ув’язнення, передає “Польське радіо”.

Нагадаймо, в понеділок увечері, після того, як представник мерії скасував дозвіл на проведення маніфестації націоналістів, вони не підпорядкувалися цьому рішенню. У бік поліції полетіли запалені димові шашки, пляшки й каміння. Після багаторазових попереджень поліція була змушена застосувати силу у вигляді газу і водометів».

Затриманих може бути більше, оскільки поліція продовжує перевірку відеозаписів маніфестації.

Related Posts