Новини Міжмор'я Польща

Анджей Дуда: Епідемія коронавірусу матиме економічні наслідки

За словами президента Польщі, завданням влади є зменшити наслідки епідемії, передає Польське радіо.

Президент Польщі звернув увагу на факт, що епідемія коронавірусу матиме також економічні наслідки. У промові, оприлюдненій на веб-сторінці глави держави та в соціальних ЗМІ, президент Анджей Дуда заявив, що однією з цілей уряду буде пом’якшити наслідки майбутньої кризи.

«Польща змагається з епідемією коронавірусу. У боротьбу залучено державні установи, включилися всі поляки. Я дуже дякую за це, адже здоров’я і безпека – найважливіші. Ми вже знаємо, що на жаль, епідемія матиме й економічні наслідки. Глобальна криза негативно вплине на стан польської економіки. Завданням влади є мінімізувати наслідки цієї ситуації, які можуть стосуватися нас усіх», – сказав президент Польщі Анджей Дуда.

У вівторок, 17 березня, мало відбутися засідання Кабінетної ради, тобто Ради міністрів під проводом президента. Планувалося обговорити пакет допомоги підприємцям з приводу епідемії коронавірусу. Проте, засідання відкладено після інформації, що в міністра навколишнього середовища Міхала Вося підтверджено коронавірус.  

Related Posts