Новини Міжмор'я Про Україну

На Донбасі гатять міномети – окупанти чотири рази зривали “тишу”

Російські окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції українських військових поблизу Новотошківського, Оріхового, Павлополя та Красногорівки. Втрат з боку Об’єднаних сил немає.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Ніч минула спокійно, проте вже вранці окупанти здійснили чотири обстріли.

На Луганському напрямку противник випустив 26 мін 120-го калібру по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил, обладнаних неподалік Новотошківського. Шість мін 120-го калібру і п’ять мін калібру 82 мм розірвалися на позиціях наших військ біля Оріхового. Тут же лунав ворожий станковий протитанковий гранатомет», – повідомив речник.

За словами Праути, на Донецькому напрямку російські окупаційні війська 20 хвилин зі станкового протитанкового гранатомету і кулемету великого калібру обстрілювали українських військовослужбовців, які виконують бойові завдання в районі Красногорівки. А у період з 7.45 до 9.15 з боку Соснівського окупанти випустили 43 міни 82-го калібру по захисниках Павлополя.

«За поточну добу втрат з нашого боку не допущено, втрати противника уточнюються», – наголосив Праута.

Він також повідомив, що у відповідь на ворожі обстріли Об’єднані сили відповіли влучним вогнем зі станкових протитанкових гранатометів.

Related Posts