Новини Міжмор'я Польща

Рафал Тшасковський: У різноманітності – наша сила

Кандидат від Громадянської коаліції в президентських виборах наголосив, що необхідно припинити ширити між поляками ненависть, а різноманіття збагачує спільноту, передає Польське радіо.

У різноманітності – наша сила, – вважає кандидат на президента Польщі від Громадянської коаліції Рафал Тшасковський. Політик в неділю відвідав Нижню Сілезію. У місті Єлєня Ґура Тшасковський наголосив, що необхідно припинити ширити між поляками ненависть, а різноманіття збагачує спільноту.

«Маємо досить того, що нас постійно хочуть поділити. Ми постійно чуємо, що ми – різні, але ж насправді ми всі – однакові. Ми пишаємося своєю різноманітністю та своїми традиціями. Суспільство Нижньої Сілезії створили люди, котрі приїхали з різних регіонів Польщі, з різних закутків, ці люди мають відмінні історії своїх сімей. Вони побудували і надалі будують сильну спільноту. Таку спільноту треба створити у Польщі».

Відбудова спільноти – це одне із гасел передвибочрої кампанії Рафала Тшасковського. Кандидат від Громадянської коаліції на пост президента Польщі сьогодні наголосив, що, відвідуючи великі міста та маленькі села, він бачить, що поляки всюди мають схожі проблеми. «Не дозвольмо, щоби нас поділили на людей з метрополій, і на людей із малих містечок, на людей зі Східної Польщі та на мешканців із Західної Польщі», – наголосив Рафал Тшасковський.

Related Posts