Новини Міжмор'я Про Україну

Окупанти двічі прицільно обстріляли сили ООС на Донбасі

Російські окупаційні війська станом на 12.00 середи, 1 липня, двічі обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу Оріхового та Пісків. Втрат серед українських захисників наразі немає.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, передає Укрінформ.

“Від початку поточної доби, 1 липня, за наявною станом на 12.00 інформацією, російсько-окупаційні війська продовжують збройну агресію на лінії бойового зіткнення та здійснили два прицільні обстріли. За наявною інформацією, бойових втрат серед наших героїв-захисників немає”, – повідомив речник.

Гуцуляк уточнив, що о 7.05 ранку від Золотого-5 окупанти застосували автоматичні станкові гранатомети та стрілецьке озброєння по оборонцях Оріхового. Після 8.40 українські захисники Пісків зафіксували розриви 4-х ворожих мін 120-го калібру. Також противник вів вогонь з АГС.

Підрозділи Об’єднаних сил, застосовуючи у відповідь чергові вогневі засоби, жорстко придушували ворожу збройну активність. Втрати окупантів уточнюються, повідомив Гуцуляк.

Як повідомлялось, за підтвердженими даними Головного управління розвідки Міноборони, втрати російсько-окупаційних військ за червень склали 42 особи загиблими, 58 осіб пораненими. Також окупанти втратили 5 одиниць техніки – ЗІЛ, КАМАЗ, 2 міномети і один танк.

Related Posts