Новини Міжмор'я Польща

Польський фонд розвитку: Фірми в Польщі отримали понад 56 мільярдів злотих

Допомога для сектора мікро-, малих, середніх та великих підприємств надійшла з програми фінансовий щит

Голова Польського фонду розвитку (PFR) Павел Борис повідомив, що в рамках так званого фінансового щита до фірм надійшло понад 56 мільярдів злотих.

Фінансовий щит Польського фонду розвитку — це урядова програма для підприємств, постраждалих від COVID-19, передає Польське радіо.

Допомога з фінансового щита дісталася понад 312 тис. підприємствам, – пояснив президент Польського фонду розвитку. «Ми створили найсучаснішу систему підтримки економіки, захисту робочих місць та компаній в Європейському Союзі», – заявив Павел Борис.

Голова Фонду додав, що у рамках фінансового щита Польського фонду розвитку компанії отримали субсидії лише протягом двох днів. Павел Борис також підкреслив, що виплачені суми дуже позитивно впливають на фінансовий стан підприємств та їх рішення щодо збереження зайнятості.

Допомога з фінансового щита спрямована на сектор мікро-, малих, середніх та великих підприємств. Загальна вартість підтримки – 100 мільярдів злотих. Дотепер на мікропідприємства виділили 17 млрд. злотих, а малим та середнім підприємствам – 39,3 млрд. злотих. У компаніях, які скористалися підтримкою, працюють 2,91 мільйона осіб.

Related Posts