Антиросійський фронт Новини Міжмор'я Польща Про Україну

Володимир Зеленський подякував Сенату Польщі за визнання Росії терористичним режимом

У вечірньому зверненні Володимир Зеленський підкреслив потребу збільшення міжнародного тиску на Росію

Президент України Володимир Зеленський подякував Сенату Речі Посполитої за ухвалення рішення щодо визнання влади РФ за терористичний режим. Президент підкреслив, що Москва заслуговує на ще більший тиск міжнародної спільноти, передає “Польське радіо”.

У вечірньому зверненні Володимир Зеленський підкреслив потребу збільшення міжнародного тиску на Росію.

«Я вдячний тим лідерам і тим політикам, які це розуміють і забезпечують. Зокрема, я вдячний Сенату Польщі, який ухвалив рішення офіційно визнати Росію державою-спонсором тероризму. Такі рішення мають бути ухвалені більшістю країн світу. Сама ж Росія своїми діями не залишає альтернативи».

В ухвалі Сенат також висловив підтримку для усіх організацій та інституцій, які вивчають і фіксують злочини, які Росія чинить над українським народом. Сенат закликав міжнародну спільноту надати повну підтримку Міжнародному Суду, що веде справи щодо осіб, відповідальних за ці злочини.

Сенатори подякували також «усім полькам і полякам, державному сектору та самоврядуванню, громадським організаціям та підприємцям за величезну допомогу, що надається з 24 лютого українцям, головним чином – жінкам і дітям, що змушені втікати від російських бомб», – йдеться в ухвалі.

Related Posts