Антиросійський фронт

Син патрушева не стане наступником путіна через проблеми з наркотиками

Через проблеми з наркотиками один з претендентів на заміну путіну на чолі рф вже не розглядається як ймовірний кандидат. Мова йде про старшого сина секретаря ради безпеки росії миколи патрушева дмитра. Про це повідомляє військовий експерт Андрій Васильчук.

Відомо, що в вересні-жовтні багато різних джерел називали дмитра патрушева, який зараз обіймає посаду міністра сільського господарства рф, одним з найбільш ймовірних кандидатів. Зокрема, про це писала і The Washington Post. Потенційний намісник путіна вів жорстку публічну політику та демонстрував готовність “продовжити справу путіна”.

Проте на заваді стала поширена пристрасть “золотої молоді” росії – наркотики.

Вважається, що кокаїнова залежність лікується. Тому коли у вересні микола патрушев був з візитом у Китаї, компанію йому склав його син дмитро. Офіційно все виглядало пристойно, оскільки все ж таки він обіймає посаду міністра і має всі повноваження для подібних поїздок. Тільки от в складі делегації, на публічних заходах його майже ніхто не бачив – бо основною метою поїздки патрушева-молодшого до КНР було лікування від кокаїнової залежності.

“Про місце і секретність операції батько домовився по своїм каналам особисто. Проте і тут дмитро підвів, оскільки щонайменше два рази зривався і був помічений у специфічних кварталах китайських міст зі своєю охороною. Що, відповідно, майже одразу стало відомо керівництву Китаю. А хтось з доброзичливців передав у москву конкуренту миколи патрушева, який зміг донести цю інформацію особисто до путіна”.

– пише експерт.

На думку Андрія Васильчука, після цієї історії “шанси дмитра патрушева стати наступником путіна стали дорівнювати нулю. А навколо диктатора продовжилася звична боротьба за прихильність. Вже без явного фаворита”.

Після цього шанси дмитра патрушева стати наступником путіна стали дорівнювати нулю. А навколо диктатора продовжилася звична боротьба за прихильність. Вже без явного фаворита.

Джерело: Поштар

Related Posts