Новини Міжмор'я Польща Про Україну

Анджей Дуда вітатиме польських поліцейських, які повернулися з місії в Україні

Президент Анджей Дуда сьогодні (23.02, 12:00) привітає офіцерів контингенту польської поліції, які беруть участь у гуманітарній місії в Україні. Він вручить офіцерам державні нагороди. Заплановано виступ президента та міністра внутрішніх справ і адміністрації Маріуша Камінського, передає Польське радіо.

Президент Анджей Дуда сьогодні (23.02, 12:00) привітає офіцерів контингенту польської поліції, які беруть участь у гуманітарній місії в Україні. Він вручить офіцерам державні нагороди. Заплановано виступ президента та міністра внутрішніх справ і адміністрації Маріуша Камінського.

Метою місії була підтримка українських служб у розмінуванні та знешкодженні вибухівки, залишеної російськими військами в населених пунктах на териорії України.

Очільник Бюро національної безпеки Яцек Сєвєра повідомив 22 лютого ввечері у твіттері, що польські поліцейські повернулися з місії в Україні.

«Останні 5 місяців гуманітарний контингент поліції Польщі з 98 осіб розміновував вибухові предмети, залишені російськими військами в Україні. Таким чином вони вже врятували життя сотням людей. Сьогодні вони благополучно повернулися в країну! Завтра Президент Анджей Дуда подякує та нагородить їх», — написав у твіттері Очільник Бюро національної безпеки Польщі Яцек Сєвєра.

Related Posts