Антиросійський фронт Новини Міжмор'я Польща

Спроби росії дестабілізувати кордон Польщі провалились

Усі мігранти, які з’являються на кордоні східного флангу, — це справа рук режиму путіна, передає Польське радіо.

Спроби Росії дестабілізувати кордон Білорусі з сусідніми країнами — Польщею та Латвією — провалилися. У цьому перконаний віце-міністр національної оборони Войцєх Скуркєвич. За його словами, зараз росіяни здійснюють ці дії на кордоні з Фінляндією, переслідуючи тим самим свій інтерес — послабити східний фланг НАТО.

«Це те, що відбувається прямо зараз. Усі мігранти, які з’являються на кордоні східного флангу, — це справа рук режиму путіна. Фінляндія є членом НАТО з 2023 року, і очікувалося, що такі дії будуть здійснені Росією. Ми неодноразово показували маршрут, яким дестабілізували польський кордон. Він неодноразово вів до Білорусі із Москви», — сказав заступник голови міністерства національної оборони.

Фінляндія будує загородження на кордоні з Росією. Таким чином Гельсінкі хоче захиститися від напливу нелегальних мігрантів, завезених московським режимом на російсько-фінський кордон. Фіни посилили в цих місцях прикордонні пости військовими частинами, а наприкінці минулого тижня повністю закрили чотири з дев’яти пунктів пропуску на кордоні з Росією.

Related Posts