Антиросійський фронт Новини Міжмор'я Польща Про Україну

Міністр закордонних справ Польщі для CNN: перемога путіна в Україні була б катастрофою

«Українцям потрібно дати ті інструменти, які їм потрібні для виконання своєї роботи. І вони це роблять чудово. Вони знищили половину російської армії за кілька відсотків річного оборонного бюджету США», — зазначив Радослав Сікорський, передає Польське радіо.

Перемога російського диктатора владіміра путіна у війні в Україні була б катастрофою — насамперед для Києва, а також для сусідів України, Європи та всієї системи альянсів США, — заявив у понеділок, 8 січня, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю американському телеканалу CNN.

Сікорський звернувся до Конгресу США з проханням якнайшвидше ухвалити нормативні акти, які дадуть можливість подальшої фінансової підтримки української армії.

«Ми намагаємося зупинити агресивного диктатора, який прагне відбудувати застарілу європейську імперію», — наголосив очільник польської дипломатії. «Українцям потрібно дати ті інструменти, які їм потрібні для виконання своєї роботи. І вони це роблять чудово. Вони знищили половину російської армії за кілька відсотків річного оборонного бюджету США», — зазначив міністр.

«Ціна зупинки путіна після того, як він завоює Україну, буде набагато, набагато вищою, ніж ціна збереження підтримки України», — сказав Сікорський.

Related Posts