Антиросійський фронт Війна

Легіон “Свобода Росії” обіцяє відповідь на агресію – захист Харкова і демілітаризацію Белгородщини

У непрості часи, коли Україна захищає свою територію від агресії, Харків та його околиці стали одними з головних плацдармів протистояння. Легіон “Світанок”, який активно бере участь у захисті України, заявляє про своє глибоке знання регіону, наголошуючи на своєму особистому зв’язку з Харківщиною та її мешканцями.

В останньому зверненні Легіону йдеться про неприпустимість дій окупаційної армії, що стирає населені пункти Харківської області та сам обласний центр з лиця землі. “Ми не можемо мовчати, спостерігаючи за цими злочинами,” – заявляють вони, підкреслюючи готовність до рішучих дій.

Легіон “Світанок” заявляє про наявність достатніх ресурсів для адекватної відповіді на агресію, обіцяючи, що кожен удар по Харкову матиме многократні наслідки для агресора. Водночас вони акцентують на ситуації в Белгородській області Росії, яку Путін перетворив на воєнну зону, пообіцявши демілітаризувати регіон для забезпечення безпеки мирних жителів.

Звернення містить заклик до громадськості надавати інформацію, яка може допомогти припинити війну, через офіційний бот Легіону “@lsr_official_bot”. Цей крок демонструє відкритість до співпраці з цивільним населенням та готовність до активних дій для встановлення миру в регіоні.

Така рішуча позиція Легіону “Світанок” відображає загальний настрій українського суспільства та їхньої відданості захисту своєї землі та майбутнього в умовах триваючого конфлікту.

Related Posts