Uncategorized

Карти ТАРО про майбутнє генерала Буданова

«Звільнять чи не звільнять Буданова», про це говорять не тільки політичні експерти або люди на вулицях і офісах. Відомі українські тарологи також долучились до обговорення питання і дали свої прогнози та трактування останніх подій.

Для цього огляду, ми вивчили матеріали шести популярних Youtube-каналів:, «Elena Byun», «Lina Tarot Inspiration», «Питаємо в ТАРО», «Наедине с ТАРО» і «ТАРО ЗНАННЯ». Також до огляду додали канал знавця рун «Руни – прогнози та магія». Всі вони виклали на свої канали відео, присвячені питанню можливої заміни начальника ГУР.

Треба сказати, що трактування нинішніх подій не має великих розбіжностей. Всі сходяться на тому, що така подія можлива і питання всерйоз обговорюється на найвищому рівні. Швидке звільнення неможливе через панічний страх перед самим Будановим. Адже в цьому випадку можливе «розкриття інформації». Вочевидь, йдеться про те, що в разі прямої атаки на генерала можуть «несподівано» з’явитися певні компроментуючі документи чи записи.

Майже в кожному відео згадуються можливі «проблеми в сім’ї» Буданова. Це також не дивно, враховуючи замах на дружину генерала, коли її намагалися отруїти важкими металами.
Цікаво, що постійно згадується якась «могутня жінка», яка має великий вплив на українську політику. Вона з певних причин домагається цього звільнення. Однин з мотивів – у неї є свій кандидат на посаду. Молодий, недосвідчений але цілком контрольований.

Щоб здійснити це звільнення в хід ідуть маніпуляції, змови. Ведеться потужна подвійна гра. При цьому люди, які хочуть поставити свою людину в ГУР найбільше опікуються питанням збереження своїх статків. А для цього не гребують співпрацею з ворогом.

Окрім страху перед самим Будановим, його противників зупиняє невдоволення людей не з України. Зрозуміло, що в даному випадку маються на увазі іноземні партнери, які щиро не розуміють подібних перестановок і не погоджуються з ними.

Зазначається, що в разі неможливості звільнення, на Буданова можуть скоїти замах. І задіяні в цьому будуть саме «внутрішні сили». Тобто мова не про дії росіян, ліквідацію замовить хтось в Україні.
Разом з тим, всі тарологи єдині в думці, що незважаючи на серйозні загрози, у Буданова доволі світле майбутнє та хороші перспективи. Якщо він навіть піде з нинішньої посади, то очолить або серйозне нове відомство, або стане одним з головних керівників міжнародної оборонної структури.

Related Posts