Грузія/Вірменія НАТО

Саломе Зурабішвілі дякує грузинських військових за участь в місії НАТО «Рішуча підтримка»

Саломе Зурабішвілі дякує грузинським військовим за участь в місії НАТО «Рішуча підтримка», – про це на сьогоднішньому брифінгу заявила прес-спікер президента Хатія Моісцрапішвілі, передає Грузія online.

За словами прес-спікера президента, 8 лютого, в День пам’яті Давида Агмашенебелі, президент Грузії відвідала грузинських миротворців, які беруть участь в міжнародній місії в Ісламській Республіці Афганістан, та оглянула бази, на яких дислоковані військовослужбовці збройних сил Грузії, що виконують місію «Рішуча підтримка» під егідою НАТО.

«Президент Грузії, особисто від її і імені грузинського народу, дякує грузинським військовим за професіоналізм і самовідданість, участь в місії« Рішуча підтримка », той величезний внесок в захист миру і безпеки в світі, який визнаний партнерами Грузії.

В рамках візиту в Ісламську Республіку Афганістан, президент Грузії провела важливі зустрічі з командувачем авіаційної бази Баграм, генералом Даніелом Конлі, генералом «Рішучою підтримки» і збройних сил США Остіном Скоттом Міллером, а також президентом Ісламської Республіки Афганістан Ашраф Гані.

На зустрічі розглядалися різні питання, в тому числі питання підтримки Грузії в міжнародних організаціях з боку Афганістану, а також готовність Афганістану ознайомитися і розділити досвід Грузії в напрямку економічних і поліцейських реформ », – заявила Хатія Моісцрапішвілі на брифінгу.

Related Posts