Аналітика Грузія/Вірменія Експертна думка Новини Міжмор'я

Бахтадзе: Відносини з ЄС та рівень інтеграції ніколи не були на такому високому рівні

Відносини з Євросоюзом і рівень інтеграції ніколи не були на такому високому рівні; це – однозначний успіх, який треба берегти, – про це прем’єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе заявив на сьогоднішній прес-конференції, оцінюючи візит до Брюсселя, передає Грузія online.

За словами глави уряду, на засіданні п’ятої Ради по асоціації Грузія-ЄС, Грузія ще раз отримала сильні послання від європейських партнерів.

«Тут же я хотів би торкнутися і зустрічі в зв’язку з секторниою співпрацею з Євросоюзом, на якій ми виділили конкретні напрямки і активно працюємо. Відповідно, зустріч в Брюсселі була дуже важливою з цієї точки зору, оскільки ми здійснили пріоретітацію проектів, які протягом наступних років будуть частиною нашого спільного плану роботи », – заявив Мамука Бахтадзе.

За словами прем’єр-міністра, на зустрічі на вищому рівні з верховним представником ЄС Федеріка Могеріні і єврокомісаром Йоханнесом Ханом обговорювалися пріоритетні питання для Грузії і заплановані реформи, в тому числі найважливіше – Дорожня карта щодо інтеграції в ЄС.

Related Posts