Інші Новини Міжмор'я

Угорщина сховала білборди з Юнкером до візиту Вебера – ЗМІ

У Будапешті до візиту лідера найбільшої фракції Європарламенту Манфреда Вебера зафарбували частину білбордів зі звинуваченнями на адресу президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера і американського мільярдера угорського походження Джорджа Сороса, передає Європейська правда.

“Деякі плакати в Будапешті, на яких зображений Юнкер, були прибрані до візиту Вебера, очевидно, тільки в тому напрямку, в якому він міг їх бачити. Інші плакати залишилися відкритими”, – йдеться у повідомленні.

Розміщені по всій країні рекламні щити звинувачують Юнкера і Сороса в змові з метою знищити європейську цивілізацію шляхом збільшення кількості мусульман.

Манфред Вебер у вівторок вимагав від партії влади Угорщини “Фідес” негайного і остаточного припинення антиєвропейських кампаній, проте у Орбана кажуть, що не готові до компромісу. Після 15 березня угорська влада має намір замінити Юнкера на плакаті першим віце-президентом Комісії Франсом Тіммермансом.

Нагадаємо, ціла низка партій-членів Європейської народної партії закликали виключити партію Орбана “Фідес”, частково через кампанію угорського уряду проти міграційної політики ЄС.

ЄНП обговорить статус партії “Фідес” та її можливе виключення на засіданні 20 березня.

Related Posts