Антиросійський фронт НАТО Новини Міжмор'я Про Україну Співробітництво

Генштаб ЗСУ привітав НАТО із 70-річчям

У Генеральному штабі Збройних Сил України подякували партнерам з НАТО за підтримку у захисті від російської агресії

Генеральний штаб Збройних Сил України привітав у четвер НАТО із 70-річчям створення цієї організації та подякував партнерам з Північноатлантичного альянсу за їхню допомогу у захисті від агресії Росії, передає “Польське радіо”.

«Збройні Сили України вітають друзів та партнерів із #НАТО з 70-ою річницею підписання Північноатлантичного договору. Дякуємо за системну допомогу словом і ділом протягом усіх років Незалежності України, особливо з 2014 року, у захисті України від російського агресора», – говориться у повдіомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

Вітання з нагоди ювілею НАТО висловив також предстоятель Єдиної помісної Православної Церкви України, митрополит Епіфаній.

«Вітаю наших друзів з 70-річним ювілеєм підписання договору про НАТО. Свого часу країни євроатлантичної цивілізації об’єдналися задля захисту свободи. Свобода – це дар Божий, апостол Павло каже: „Де Дух Господній, там свобода”. Захистити цей дар від зла можемо лише ми разом», – написав він на своїй сторінці у Twitter.

Related Posts