Антиросійський фронт Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я

Грузія закрила кордон для російських байкерів до 10 травня

Грузія закрила кордон для байкерів з Російської Федерації на час травневих свят. Про це на своїй сторінці в twitter повідомляє аналітик CIT Руслан Льовієв. Така заборона буде діяти до 10 травня, передає “Грузія Online”.

«Тим часом знайомі пишуть, що з 27 квітня Грузія закрила кордон для мотоциклістів з Росії на час травневих свят. Завертають з офіційною відмовою. «Людина не надає інформацію або надає неправдиві відомості про свою особу і мету поїздки», – йдеться в офіційній відмові.», – пише Льовієв.

Грузія не в перший раз не пускає в країну байкерів. Так само в 2017 році в країну не пустили «Путінських байкерів. Офіційне формулювання причини у відмові у в’їзді в Грузію для мотоциклістів».

Тоді заступник міністра внутрішніх справ Грузії Шалва Хуцішвілі пояснив відмову тим, що «для великої частини грузинського суспільства неприйнятний анонсований візит« Нічних вовків »і перформанс, який не відповідає духу свята».

Втім, невідомо чи мають байкери, яких сьогодні не пустили в Грузію, ставлення до «Нічних вовків». На їхньому сайті згадок про поїздку до Грузії немає.

Сам Олександр Залдостанов з колоною мотоциклістів відправився на Берлін і годину назад публікував фото біля кордону з Білоруссю.

Related Posts