Аналітика Грузія/Вірменія Експертна думка Новини Міжмор'я

Бахтадзе: Підтримка і участь ООН протягом десятиліть зіграли важливу роль в успіху нашої країни

Завдяки неоціненному внеску і суттєвій підтримці в найважчих моментах історії, Грузія стала лідером регіону, флагманом демократичної трансформації та економічного зростання, – про це прем’єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе заявив в ході обговорення стратегій ООН 2016-2020 років «Партнерство для сталого розвитку».

Як зазначив Мамука Бахтадзе, підтримка і участь ООН протягом десятиліть зіграли важливу роль в успіху нашої країни, передає “Грузія Online”.

«Наші спільні досягнення та успішні проекти в 2018 році демонструють стабільну динаміку прогресу, за яку ми повинні дякувати вашим щоденним зусиллям. Грузія і сьогодні вірна ООН і її діяльності. Спільна стратегія між ООН і урядом Грузії включає в себе п’ять пріоритетних сфер «Партнерства для сталого розвитку»: демократичне врядування; робочі місця, умови проживання та соціальний захист; освіта, охорона здоров’я; безпеку і захист громадян. Ця стратегія повністю відповідає пріоритетам зобов’язань і цінностей нашого уряду », – заявив Мамука Бахтадзе.

Related Posts