Грузія/Вірменія Новини Міжмор'я Польща

Зурабішвілі проведе офіційні зустрічі в Польщі

З сьогоднішнього дня президент Грузії Саломе Зурабішвілі почне офіційні зустрічі в Польщі. В рамках офіційного візиту запланована не одна зустріч на високому рівні. Першу зустріч Саломе Зурабішвілі проведе з президентом Польщі Анджеєм Дуда, а також прем’єр-міністром, головами сейму і сенату Польщі. Спочатку в Палаці президента відбудеться офіційна церемонія, після якої сторони проведуть зустріч в розширеному форматі. Після зустрічі запланована спільна прес-конференція президентів двох країн.

В рамках офіційного візиту запланована участь Саломе Зурабішвілі і президента Польщі в конференції під назвою – «Діалог лідерів: 10-а річниця Східного партнерства», передає “Грузія Online”.

У перший день візиту Президент Грузії проведе зустріч з маршалом Сенату Республіки Польща Станіславом Карчевський. Планується також зустріч з головою польського Сейму.

Крім того, запланована зустріч президента Грузії з представниками грузинської діаспори в Польщі та студентами.

У перший день офіційного візиту Саломе Зурабішвілі візьме участь в презентації книги «Брати Зданевич – Кирило та Ілля», з якою президента ознайомить сама автор книги Кетеван Кінцурашвілі.

У другий день офіційного візиту до Варшави президента Грузії прийме прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкій. Крім політичних зустрічей на високому рівні, президент Грузії проведе зустрічі з грузинськими студентами та представниками грузинської діаспори в Польщі.

Related Posts